mandag den 26. marts 2018

Servitut


Servitut fra 1962


3282 DEKLARATION 22.SEP 1962 Akt: Skab y nr. 680


Her er et klip fra Deklarationen. Bemærk at det ikke er alle paraceller i Grundejerforeningen Nørresøhøjen, som er omfattet af denne Deklaration samt, at der er enkelte paraceller på Amtsmandshøjen og Asmildhøjen, som er omfattet at denne Deklaration.
Note: I Fotoalbum på hjemmesiden, kan ses en oversigt over paracelnumrene.

...

§1

Bortset fra paracellerne nr. 2, 3, 4, 13, 14, 15, 19, 20 og 21, som efter kommunalbestyrelsens nærmere bestemmelse kan forbeholdes til butiksbebyggelse ad den i lov nr. 246 af 10. juni 1960, landsbyggeloven §38 stk.1, nævnte art og parcel nr. 9, som er forbeholdt til opførelse af et fjernvarmeværk, må der på parcellerne kun findes villabebyggelse.

På hvert enkelt parcel må der opføres eet hus og således
- at bwebyggelsens facader skal være paralelle med siderne i det på hvert enkelt parcel på udstykningsplanen viste rektanget,
- at bygninger med udnyttet eller udnyttelig tagetage ikke må opføres,
- at tage med rygning skal have 22,5 graders hældning og at øvrige tagformer ikke må have større hældning end 22,5 grader,
- at stuegulve ikke må placeres højere end 30cm over højeste terræn ved ydermur, og
- at lov 246 af 10. juni 1960, landsbyggeloven, og det dertil hørende bygningsreglement samt den af kommunalbestyrelsen udarbejdet bygningsvedtøgt for Asmild-Tapdrup kommune nøje følges.

§2

Det ubebegygget areal på hver enkelt parcel udlægges til have- og gårdanlæg samt parkeringsplads jfr. nævnte bygningsreglement kap. 2.

Bortset for de i §1 nævnte butiksparaceller og fjernvarmeparacellen, må der på paracellerne ikke indrettes eller drives erhvervsvirksomhed af nogen art, og ikke udøves nogen virksomhed eller haves noget oplag, der kan medføre ulemper for kvarteret, særlig med hensyn til røg, larm, ilde lugt eller ubehageligt udseende.

På paraceller må ejheller findes beplantning, skure eller andet, som væsentlig generer udsigten fra de øvrige paraceller.

Skiltning - bortset fra almindelige navneskilte - må ikke finde sted under nogen form. Skilte med erhvervsbetegnelse i forbindelse med den enkelte butiksbygning på butiksparacellerne er dog tilladt, hvborimod reklameskiltning ikke må finde sted.

§3

de efter værkernes og kommunalbestyrelsens bestemmelse nødvendige fælles ledning til vand, kloak, elektricitet, fjernvarme og telefon samt ledninger og master tiol gadebelysning skal tåles.

...

§4

Ejere og brugere af hvert enkelt parcel har pligt til renholdelse, snerydning og strøning i glat føre af den eller de til vedkommende parcel grænsende veje.

...

§5 og §6

...

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar